Ervaringen van bruidsparen

Hieronder lezen jullie een aantal ervaringen van bruidsparen die in de afgelopen twee jaar bij ons in de Mariënhof zijn getrouwd. Deze én meer recensies over ons kunnen jullie lezen op de websites van Top Trouwlocaties en The Perfect Wedding

Inmiddels getrouwd en ook op deze pagina een recensie plaatsen over ons? Leuk! Stuur dan een mailtje naar Astrid.

Roy&Alicia-69.jpg

“na onze bruiloft stroomden de complimenten binnen”

We hebben hier een fantastische dag beleefd met een zeer divers gezelschap. Iedereen, zowel gasten als wijzelf, waren enorm onder de indruk van de locatie, maar ook van alle mensen van het Marienhof die er voor hebben gezorgd dat niemand iets te kort kwam en wij als bruidspaar alleen maar hoefden te genieten van de dag. Na onze bruiloft stroomden de complimenten van onze gasten voor de locatie, bediening en het eten binnen. We hadden ons echt geen betere plaats kunnen voorstellen om elkaar het jawoord te geven. Mariënhof, bedankt!

— Arjan Vlasblom

''ONZE DAG WAS FANTASTISCH''

Vanaf het eerste moment is onze ervaring met de Marienhof top. De offerte was compleet en duidelijk. Wij konden komen wanneer wij wilde met o.a. de weddingplanner waardoor wij alles goed hebben kunnen plannen. Onze dag was fantastisch! De aankomst, de aankleding, het pand, de ligging, sfeer en ook de vrolijkheid van het personeel. Iedereen was klaar voor een top dag. De ceremonie in de zaal was prachtig, de borrel in de kloostertuin was heel mooi en het diner met 100 man was prachtig en gezellig! Ook het feest in de feestzaal pakte TOP uit en de after party in de wijnkelder was de kers op de taart. Al met al: een 10!

  Tom Mulder

“Prachtige locatie waar iedereen heeft genoten van gastvrijheid”

Ons huwelijk bij de Mariënhof was een dag om nooit te vergeten! De organisatie was top,het personeel was geweldig,van de manager tot aan de bediening! Prachtige locatie waar iedereen heeft genoten van de gastvrijheid. Wij hebben een prachtige dag gehad. Bedankt Marienhof!

— Yvonne Koppelman

 

''Het personeel was heel gastvrij, de bediening perfect''

Onze trouwdag bij de Marienhof was super. De locatie was prachtig aangekleed. Het personeel was heel gastvrij, de bediening was perfect. Door de creatieve insteek was alles echt heel speciaal en persoonlijk. Het eten was geweldig en zag er prachtig uit. De Marienhof is echt een aanrader om je huwelijksdag te vieren!

—  Esther Hermsen

''WIJ HEBBEN ECHT EEN TOPDAG GEHAD''

We hebben echt een topdag gehad. Wij zelf, maar ook echt alle gasten zijn zeer positief over de gastvrijheid, service en vriendelijkheid van elke medewerker van de Mariënhof. Onze complimenten en dank hiervoor.

—  Jolanda en Ernst-Jan 

“we zijn niets tekort gekomen”

Wij hebben heerlijk ontspannen kunnen genieten van onze bruiloft samen met onze gasten. De medewerkers waren zeer gastvrij en hebben ons goed verzorgd meet heerlijk eten. We zijn niets tekort gekomen.

— Juliette Mettes-Kaspers


“je krijgt volop aandacht om alles precies zo te krijgen zoals jullie het voor ogen hebben ”

Tijdens het voortraject waren ze goed bereikbaar, reageerden snel en dachten goed mee. De service op de dag zelf was zeer goed en alles was prachtig aangekleed. Van heel erg veel gasten kregen we complimenten over de prachtige locatie. We zijn echt ontzettend blij met hoe alles is verlopen bij de Mariënhof en mede hierdoor hebben we een geweldige, onvergetelijke dag gehad. Ik kan het ieder bruidspaar aanraden: je bent hier geen nummer, maar krijgt volop aandacht om alles precies zo te krijgen zoals jullie het voor ogen hebben. Een aanrader!

— Sophie en Pieter

''zeer gastvrij''

Hele mooie locatie in hartje Amersfoort. Zeer gastvrij. Er werd ook heel goed meegedacht met wat er allemaal mogelijk was. Het eten was lekker. Wij hebben echt een geweldige dag gehad en kunnen deze locatie van harte aanbevelen.

—  Kim Mulder

''Mede dankzij jullie inzet en prettige voorbereiding is onze trouwdag helemaal naar wens verlopen en kijken wij er met ontzettend veel plezier op terug!''

— Pieter en Sophie


Jury Dutch Wedding Awards over de MariËnhof: