Trouwen in de buitenlucht

Onze tuinen bieden een prachtig decor voor een buitenbruiloft. Wij hebben twee verschillende tuinen met diverse karakters. 

KLOOSTERTUINEN
De kloostertuin is te typeren als een rustgevende stadstuin. Het is een prachtig entree met uitzicht op de voorkant van ons indrukwekkende klooster. Kom bijvoorbeeld aan met jullie trouwauto voor het witte hek en loop samen door de poort waar al jullie familie en vrienden jullie opwachten en feestelijk onthalen. Vier jullie huwelijksceremonie in een 'groene' omgeving midden in het stadscentrum. Het uitgestreken grasveld met hangschommel en fatboys bieden veel mogelijkheden voor recepties en borrels. 
In elk seizoen laat de kloostertuin zich van haar mooiste kant zien, bloesem aan de bomen, douw op het grasveld of kleurrijke bladeren die het pad versieren.

BINNENTUIN
Volledig omringt door het klooster en de kerkkapel ligt de bijzondere Binnentuin. De Binnentuin is een oase van rust, ondanks dat de Mariënhof midden in het centrum ligt, hebben jullie hier een intieme plek om samen met jullie vrienden en familie te genieten. De vijver in het midden en de zes platanen bieden een prachtig decor voor een huwelijksceremonie. Vervolgens gezellig BBQ'en of met een uitgeserveerd diner aan lange tafels een Italiaans gevoel creëren. De Binnentuin zal gegarandeerd jullie hart veroveren! 

bruiloft-trouwen-huwelijk-trouwlocatie-trouwlocaties-amersfoort-weddingplanner-wedding-utrecht

MOGELIJKHEDEN

  • Huwelijksceremonie

  • Taart en Toost moment

  • Foto's maken

  • Borrelen

  • Dineren

  • en nog veel meer!

We zorgen natuurlijk altijd voor een slecht-weer scenario en samen met jullie bepalen we het alternatief in de locatie.