Arrangementen

Hieronder staan slechts een greep uit onze suggesties. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden die we graag met jullie bespreken.

 

‘Best Wedding Deal arrangement'

Voor jullie bruiloft hebben wij een speciaal all-in arrangement voor een aantrekkelijke prijs.

Huwelijksceremonie, borrel, diner en feestavond voor € 6.250,00

 Deze aanbieding is het hele jaar door te reserveren met uitzondering van vrijdag en zaterdag in de periode van mei tot september en is geldig op basis van beschikbaarheid.

 Het ‘Best Wedding deal’ arrangement bestaat uit ontvangst met koffie, thee en iets zoets, huwelijksceremonie, toost, borrel en diner voor maximaal 25 personen en een spetterende feestavond voor maximaal 100 personen.

15.00 uur           Ontvangst van de gasten met koffie, thee en iets zoets

15.30 uur           Huwelijksceremonie in Kloosterkamer 2 of de Tuinkamer (kan zowel kerkelijk als burgerlijk)

16.15 uur           Toost met een glas cava en bruidstaart van patissier Joey Mercuur

16.30 uur           Borrel met onbeperkt dranken uit ons assortiment, tafelgarnituur en amuselolly’s

18.00 uur           Aanvang dinerbuffet of BBQ vers bereidt door onze chef-kok. Er zijn nog veel meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een 3-gangen diner of walking dinner.

20.30 uur           Een spetterende feestavond met onbeperkt dranken uit ons assortiment, tafelgarnituur, warme happen en een snack ter afsluiting

00.30 uur           Einde van de dag. Vertrek van het bruidspaar en de gasten.

 

Bovenstaand arrangement met een totaalprijs van € 6.250,00 is inclusief bovengenoemde, zaalhuur en personeel en exclusief gemeentelijke leges, welke rechtstreeks aan de gemeente Amersfoort moeten worden voldaan. Indien jullie meer gasten verwachten berekenen wij een toeslag per persoon. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

 

Toeslag per extra daggast:           € 85,00

Toeslag per extra avondgast:      € 28,00

 

toost

TOOST ARRANGEMENT
Ontvangst met koffie, thee en iets zoets   4,50 p.p.
Toost met bruidstaart                              12,50 p.p.  


Na de ceremonie serveren wij een feestelijk glas Cava of een alcoholvrij alternatief. Samen snijden jullie de bruidstaart aan. De taart is van onze patissier in bijzondere bruidstaarten. In overleg stellen jullie de taart samen. Er zijn vele mogelijkheden als het gaat om grootte, uitstraling en smaak. 

Toost met eigen bruidstaart                 7,50 p.p.

Uiteraard is het mogelijk om de bruidstaart zelf te verzorgen. Wij regelen het servies en serveren jullie gasten een feestelijk glas cava of een alcoholvrij alternatief.

borrel

BORREL ARRANGEMENT
Arrangement I                           11,50 p.p.
( 1 uur, inclusief zaalhuur)

Wij serveren vanuit de bar en vanaf plateau één uur dranken uit ons drankassortiment (bier, huiswijn, frisdrank en vruchtensap). Op de diverse (sta)tafels plaatsen wij een assortiment luxe gezouten noten en huisgemarineerde olijven. 

Arrangement II                         14,50 p.p.
( 1 uur, inclusief zaalhuur)

Wij serveren vanuit de bar en vanaf plateau één uur dranken uit ons drankassortiment (bier, huiswijn, frisdrank en vruchtensap). Op de diverse (sta)tafels plaatsen wij een assortiment luxe gezouten noten en huisgemarineerde olijven. Onze bedieningsbrigade gaat rond met amuselolly's. 

 

diner

DINER ARRANGEMENT
Vanaf 31,50 p.p.

De mogelijkheden zijn eindeloos! Een walking dinner, waarbij kleine gerechtjes worden uitgelopen. Een sitting dinner van 2- 3- of 4- gangen met eventueel bijpassende wijnen, maar ook diverse buffetten of een BBQ in onze Binnentuin.

 

FEEST 

FEEST ARRANGEMENT
Arrangement I                       32,50 p.p.
( 4 uur, inclusief zaalhuur)

Vier uur keuze uit ons drankassortiment met bier, huiswijn, frisdrank en vruchtensap. Op de diverse (sta)tafels plaatsen wij een assortiment luxe gezouten noten en huisgemarineerde olijven. Onze bedieningsbrigade gaat rond met een assortiment warme borrelhappen ( 4 per persoon) en aan het eind van de avond serveren wij een warme snack ter afsluiting.

Arrangement II                      36,50 p.p.
( 4 uur, inclusief zaalhuur) 

Jullie gasten worden ontvangen met een kop koffie of thee en een petitfour ( eventueel met jullie namen of afbeelding). Vier uur keuze uit ons drankassortiment met bier, huiswijn, frisdrank en vruchtensap. Op de diverse (sta)tafels plaatsen wij een assortiment luxe gezouten noten en huisgemarineerde olijven. Onze bedieningsbrigade gaat rond met een assortiment warme borrelhappen ( 4 per persoon) en aan het eind van de avond serveren wij een warme snack ter afsluiting.