Gastvrijheid zit in onze genen

Met onze passie voor gastvrijheid en service kunnen jullie en jullie gasten een hoog niveau van ons verwachten. Continue zijn wij op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze gasten te kunnen verrassen en op een andere wijze te kunnen verzorgen.

onderscheidende service

Ons team bestaat uit jonge, gedreven en enthousiaste mensen die met hun ervaring precies weten waar een goede trouwlocatie aan moet voldoen.

Zo zit bijzondere service op hoog niveau in onze genen. Onze chefkok werkt met verse producten en bediening wordt bij ons op exclusieve wijze uitgevoerd; onze gerechten presenteren wij altijd op bijzondere wijze.
Met onze ervaring denken wij graag met jullie mee over de invulling van jullie dag om jullie bruiloft onvergetelijk te maken.

Met ons team en partners ontzorgen wij volledig en kunnen wij alles voor jullie regelen. Het gehele traject werken jullie met weddingplanner Astrid de Boer. Lees hier meer over onze weddingplanner.
 


bruiloft-trouwen-huwelijk-trouwlocatie-trouwlocaties-amersfoort-weddingplanner-wedding-utrecht
bruiloft-trouwen-huwelijk-trouwlocatie-trouwlocaties-amersfoort-weddingplanner-wedding-utrecht

Bijzondere gastvrijheid

Wat ons kenmerkt is onze manier van service verlenen. Onze exclusieve wijze van bediening en presentatie dragen bij aan de ultieme beleving die wij jullie bruiloft bieden. Onze bediening werkt in een net uniform en serveert gerechten vanaf bijzondere plateaus of middels ludieke materialen.
Onze wijnen serveren wij vanuit speciale 'winebelts'.

Wij bieden jullie en jullie gasten warme gastvrijheid. Onze gasten het naar hun zin maken, te verrassen, verzorgen en verbinden is onze drijfveer.

De mensen van de Mariënhof verstaan hun vak, de service was perfect. Alles kwam samen: bloemen, decoratie, eten, drinken. En wij hebben ons tijdens de dag nergens zorgen over hoeven maken, zelfs niet toen het een groot deel van de dag bleek te regenen!
— Marco & Nienke