Weddingplanner
Astrid de Boer

Ik stel mij graag aan jullie voor! Ik ben Astrid, de weddingplanner van de Mariënhof. De Mariënhof is een prachtige locatie om de liefde te vieren. Wat een geweldige geschiedenis en historie heeft zich hier afgespeeld, ik ben mij daarvan bewust en dat maakt mijn werk(omgeving) extra bijzonder.

Ik zie elke bruiloft als een unieke aangelegenheid. Graag ga ik met jullie in gesprek om al jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Vanaf het eerste contact tot en met de evaluatie begeleid ik jullie. Ik ben aanwezig op de bruiloft en zal in contact staan met de ceremoniemeesters, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van de bruiloft! Een onvergetelijke belevenis voor jullie als bruidspaar en voor jullie gasten staat bij mij voorop. Hoe groot, intiem, klassiek of spetterend jullie het ook wensen, niets is onmogelijk! Ik denk met mijn team graag mee over de perfecte invulling die bij jullie past. 

Ik hoop jullie snel te ontvangen in ons bijzondere klooster.

Liefs, Astrid

_RG83108.jpg
De gezamenlijke voorbereiding met weddingplanner Astrid was al een feest op zich. We kregen waardevolle tips over hoe we de dag vorm konden geven. Zij zorgde er ook voor dat onze ceremoniemeesters net zo van onze dag konden genieten als de overige gasten. Gedurende het hele proces hadden wij een enorm vertrouwen in de klasse en professionaliteit van de locatie. Dat vertrouwen is op onze huwelijksdag helemaal uitgekomen.
— Joost en Hanneke, 1 september 2018