weddingplanner Astrid de Boer

Ik stel mij graag aan jullie voor! Ik ben Astrid, de weddingplanner van de Mariënhof. De Mariënhof is een prachtige locatie om de liefde te vieren. Wat een geweldige geschiedenis en historie heeft zich hier afgespeeld, ik ben mij daarvan bewust en dat maakt mijn werk(omgeving) extra bijzonder.

Ik zie elke bruiloft als een unieke aangelegenheid. Graag ga ik met jullie in gesprek om al jullie wensen en onze mogelijkheden te bespreken. Vanaf het eerste contact tot en met de evaluatie begeleid ik jullie. Ik ben aanwezig op de bruiloft en zal in contact staan met de (eventuele) ceremoniemeester, zodat jullie ongestoord kunnen genieten van de bruiloft! Een onvergetelijke belevenis voor jullie als bruidspaar en voor jullie gasten staat bij mij voorop. Hoe groot, intiem, klassiek of spetterend jullie het ook wensen, niets is onmogelijk! Ik denk met mijn team graag mee over de perfecte invulling die bij jullie past. 

Ik hoop jullie snel te ontvangen in ons bijzondere klooster.

Liefs, Astrid

_RG78414.jpg
Het is erg fijn dat Astrid (weddingplanner) mee denkt met het plannen van je bruiloft. Met tips, een checklist en regelmatig contact heeft ze ons erg geholpen! Ook op de dag zelf liep alles perfect dankzij Astrid en haar team. - Janneke Berghorst ~ 29 september 2017 ~