romantisch trouwen in de winter

De Mariënhof in witte winterse sferen is romantiek ten top!

De winter is een prachtig en sfeervol seizoen. Knapperende vuurkorven, marshmallows, glühwein, knusse plekjes, warme dekens en kaarsjes… een winterbruiloft in de Mariënhof staat garant voor een intieme en onvergetelijke huwelijksdag!

Ons warme stadsklooster wordt omgetoverd in winterse sferen en jullie bruiloft kan geheel worden aangepast op het winterse thema. Bij aankomst zullen de kloostergangen zijn uitgelicht op een kleur naar jullie wens. Gedurende het ontvangst kunnen wij jullie gasten bij de koffie en thee bijvoorbeeld een amandelkransje serveren. Na de ceremonie kunnen jullie toosten met een glas bubbels of Glühwein. Natuurlijk kan ook de bruidstaart op het thema worden aangepast. Denk hierbij aan een traditionele stapeltaart met winterse accenten of een naked cake...
Ons klooster biedt met haar ruimtes en goed verstopte plekjes een prachtig decor voor jullie fotoreportage. Deze maanden is het prachtig om foto's te  maken in de Kloostergang met sfeervolle verlichting of buiten, onder de schemering, in onze romantische binnentuin.
En wanneer de schemering valt verlichten wij het pand binnen en buiten uit met kaarslicht en fakkels.

Een groot voordeel van het trouwen in de winter is minder stress over het weer, omdat alles binnen plaatsvindt!
bruiloft-trouwen-huwelijk-trouwlocatie-trouwlocaties-amersfoort-weddingplanner-wedding-utrecht

Jullie trouwdag in de winter

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het diner, wat dachten jullie van een stampotten-buffet of een stijlvol 3-gangen diner? Samen met de chef-kok stellen we het menu samen met producten van het winterseizoen. Terwijl jullie aan het genieten zijn van het diner, zijn de vuurkorven in de binnentuin aan het knapperen. Uiteraard is het mogelijk om jullie bruiloft spetterend af te sluiten met een feestavond.
Loop aan het eind van de avond samen met alle gasten door de met fakkels uitgelichte kloostertuinen.. 

In de (winter)maanden november, december, januari, februari en maart kunnen jullie kiezen voor een winterbruiloft.

Jullie zijn van harte welkom om alle mogelijkheden voor een winterse bruiloft te bespreken met Astrid!

bruiloft-trouwen-huwelijk-trouwlocatie-trouwlocaties-amersfoort-weddingplanner-wedding-utrecht
bruiloft-trouwen-huwelijk-trouwlocatie-trouwlocaties-amersfoort-weddingplanner-wedding-utrecht