opentoptrouwlocatie.jpg

Maak kennis met onze trouwlocatie tijdens één van de Open Toptrouwlocatie Routes

Ten huwelijk gevraagd? Van harte gefeliciteerd! Één van de eerste stappen naar een droomhuwelijk is het vinden van een trouwlocatie.

De Open Toptrouwlocatie Route is de ideale dag om op zoek te gaan naar jullie perfecte trouwlocatie. Want natuurlijk verdient het mooiste moment van jullie leven de meest unieke locatie. De Mariënhof, gelegen in hartje Amersfoort, is een eeuwenoud stadsklooster van maar liefst 500 jaar oud en trotse winnaar van de Dutch Wedding Award 'Beste trouwlocatie van Nederland 2016/2017'. Wij ontvangen jullie graag tijdens de route!

Op de eerstvolgende editie op zondag 30 juni nodigen wij de volgende leveranciers uit:
Fotografie: Bente Joy
Bruidstaart: Joey Mercuur
Bloemen: Quino Damen

Dit is een uitgelezen kans om inspiratie op te doen en in contact te komen met professionele leveranciers uit de trouwbranche. Onze locatie toveren wij om in romantische trouwsferen en tijdens deze dag kunnen jullie kennis maken met onze weddingplanner Astrid.

Om 12 uur geeft onze fotograaf Bente Joy een demonstratie met een gestylde shoot. Zij zal wat speciale effecten toevoegen zoals een zogenaamde ‘rookbom’ die voor een prachtig effect op de foto’s zorgt. Zorg dat je erbij bent!

Willen jullie liever samen op een eigen gekozen moment komen om één op één met Astrid de locatiebezichtiging te doen? Dit kan uiteraard! Neem dan gerust contact met ons op.

De zondagen van de Open Toptrouwlocatie Route in 2018: 
Zondag 22 september            van 11.00 – 16.00 uur
Zondag 24 november               van 11.00 – 16.00 uur
Zondag 1 februari 2020     van 11.00 – 16.00 uur
Zondag 19 april 2020     van 11.00 – 16.00 uur

Aanmelden voor de route kan op de website van TopTrouwlocaties.