weddingplanner.jpg

Voor mediaplatform Indebuurt Amersfoort is Astrid geïnterviewd over haar rol als weddingplanner en over trouwen in de Mariënhof. Lees het artikel hieronder of bekijk het op Indebuurt.  


Trouwen in de Mariënhof? Astrid de Boer (24) regelt het voor je. Ze krijgt geen genoeg van al die bruiden en bruidegommen en we snappen wel waarom. Als je zo’n locatie tot je beschikking hebt, kun je eindeloos creatief zijn. En dat zijn ze dan ook bij de Mariënhof. 

“We hebben zelfs de Dutch Wedding Award van de NTBO gewonnen”, vertelt Astrid trots. “We werden op verschillende onderdelen beoordeeld en kregen een mystery visit. Daarnaast gaven we een rondleiding aan de jury, waarin we dezelfde persoonlijke benadering hanteerden als bij onze bruidsparen.” Zo serveerden ze aan de juryleden hun zogenaamde ‘profile dishes’, gerechten die speciaal voor iemand gemaakt worden gebaseerd op bijvoorbeeld het karakter, hobby’s en/of de levensgebeurtenissen van deze persoon. “Dat betekende eerst een gezonde dosis online stalken voordat we dit plan goed konden uitvoeren”, vertelt Astrid lachend.

Eindeloze mogelijkheden

Omdat ieder bruidspaar andere wensen heeft, is het wel zo fijn dat Astrid werkelijk alle kanten op kan met de Mariënhof. “Je kunt je hele bruiloft hier vieren, van het ja-woord tot het feest, van grote tot intieme bruiloften en in alle seizoenen. Ook kerkelijke bruiloften zijn mogelijk, want we hebben een prachtig grote kerkzaal.” En laten we de mooie tuinen niet vergeten, die zijn heel speciaal plekje voor Astrid. “De tuinen zijn in alle seizoenen prachtig. Wat mij erg is bijgebleven, is een bruidspaar dat in de Kloostertuinen wilde trouwen onder een heel mooi bloemenprieel. De weersvoorspellingen zagen er een dag voor de bruiloft echter niet zo goed uit, dus moest ik op het laatste moment een oplossing verzinnen. Wij hebben toen een hele mooie tent geregeld waar ze op hun trouwdag onder zijn getrouwd, in de regen. De lampionnen die ze in de bomen wilden, hebben we in de tent gehangen en ook het prieel kreeg een mooie plek onder het doek. Alles kwam alsnog tot zijn recht. Ik was zo ontzettend blij dat alles alsnog gelukt was, het resultaat mocht er echt zijn.”

 

Maatwerk en aandacht

Astrid is er op de bruiloft van het begin tot het eind bij om je ervan te verzekeren dat alles op rolletjes loopt. Je kunt de Mariënhof tevens helemaal naar wens aankleden en gemakkelijk thema’s doorvoeren. “De ledverlichting in de gang kun je bijvoorbeeld in dezelfde kleur zetten als de themakleur van je bruiloft. En elke ruimte is zo authentiek, dat we iedere sfeer en setting kunnen bieden.” Astrid kan werkelijk alles voor je regelen, van de decoratie tot het entertainment. “Maar als een bruidspaar dat liever zelf wil regelen, kan dat natuurlijk ook. Ik ontzorg waar de behoefte ligt.” Voor het diner ben je op de Mariënhof ook aan het juiste adres. “We hebben een eigen keuken met een uiterst creatieve chef-kok, zodat we perfect rekening kunnen houden met de wensen van het bruidspaar. We koken altijd met seizoensproducten van een goede kwaliteit.” Astrid zit wel op haar plek, in dat prachtige monumentale pand. Wie weet trouw jij er ook binnenkort? De enthousiaste weddingplanner ziet je in ieder geval graag tegemoet.

Wil je even wegdromen bij allemaal prachtige bruidsplaatjes? Check dan ook vooral even het trouwaccount van de Mariënhof op Instagram .

Anika Schouten