nieuwspagina trouwen.jpg

De Mariënhof is aangesloten bij de Nederlands TrouwBranche organisatie (NTBO). Wij zijn actief binnen deze organisatie om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de trouwbranche, om vakkennis met elkaar uit te wisselen en natuurlijk ons netwerk te vergroten!

NTBO verzorgt een aantal keer per jaar speciale TrouwBranche borrels waarbij ontmoeten, kunnen netwerken en kennis maken met de branche centraal staan. Afgelopen maand vond in de Mariënhof de eerste borrel van 2017 plaats met het thema ‘Dutch Wedding Awards’. Tijdens de presentatie mochten wij als host locatie spreken over het succes van de Mariënhof, onze visie en over het winnen van de Dutch Wedding Award beste Trouwlocatie. 

Na de presentatie lieten wij onze branchegenoten kennismaken met ons nieuwe ‘festivalconcept’. Helaas vanwege het weer echter binnen, maar met onder andere de saladebar, onze befaamde gerookte zalm & spareribs van de Green Egg toch een indoor foodfestival neer kunnen zetten! 

Hieronder een kleine impressie van de middag, fotografie: Linda Bouritius Photography

NTBO_Linda Bouritius Photography_35.jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_25.jpg
NTBO_Linda Bouritius Photography_34.jpg
Anika Schouten