OVM Fotografie

OVM Fotografie

Gisteravond heeft Mariënhof Amersfoort tijdens de Dutch Wedding Awards de prijs in de wacht gesleept in de categorie ‘Beste Trouwlocatie 2016/2017’. Het stadsklooster van Amersfoort nam dit jaar voor het eerst deel aan de Dutch Wedding Awards en mag zich een jaar lang de beste trouwlocatie van Nederland noemen.

De Dutch Wedding Awards is de Nederlandse vakprijs voor trouwspecialisten en een initiatief van de Nederlandse Trouwbranche Organisatie (NTBO). Het doel van NTBO is het bevorderen van de ontwikkeling, kwaliteit en professionaliteit van de aangesloten bedrijven in de trouwbranche. Na een pittige voorselectie, mysteryvisits en het bezoek van een onafhankelijke vakjury klonk gisteravond het verlossende woord voor de Mariënhof. Het was een finale waarin gerenommeerde toplocaties met een nominatie vertegenwoordigd waren.

Het ontvangen van de award in de categorie beste trouwlocatie betekent veel voor het team, wat nog maar tweeënhalf jaar is gevestigd in de Mariënhof. Astrid de Boer, Weddingplanner: ‘’Wij zijn trots dat wij in de korte tijd dat wij bezig zijn nu al deze waardering hebben gekregen. Het is voor ons het teken dat wij met elkaar op de goede weg zijn. Dat wij na eerste keer deelname al zijn genomineerd en de award in ontvangst mochten nemen, maakt ons dan ook erg enthousiast voor de toekomst!’’ 

De jury roemde de Mariënhof voor het feit dat zij zich onderscheidend durft op te stellen en figuurlijk in de huid van een bruidspaar kruipt. ‘’Het enthousiasme van het gepassioneerde en bevlogen team maakt dat de Mariënhof een parel is voor Nederland en kan als voorbeeld worden gezien van succesvol ondernemen tegen de stroom in. De Mariënhof is meer dan een unieke locatie, het zijn de mensen die er werken die het sprankelende verschil maken’’, aldus de juryvoorzitter.

Anika Schouten